Despre noi

Inceputurile pot fi datate din anul 1992, cand Incze Béla si Benő Zoltán, doi mesteri - tamplari recunoscuti din fabrica de mobila din Sf. Gheorghe, au pus bazele firmei IBA SRL. Peste cativa ani (1996), fii lui Incze Béla, Incze Béla Attila si Incze Levente au preluat conducerea firmei. Momentan firma are 13 angajati, indeosebi lucram din lemn natural si dupa cerinte va putem oferi: usi, ferestre,scari interioare, toate tipurile de mobila. Proiectarea acestora va putem oferi si in format 3D, La comanda va oferim si mobila sculptata, de diferite tipuri. In ultimii ani ne-am ocupat si de renovarea unui castel. Speram, ca lucrarile noastre vor fi pe placul dumneavoastra si va putem ura un "Bun venit" printre clientii nostrii.

Ce spun

clientii nostri despre IBAWOOD

Andrei - Brasov

"Recomand produsele IBAWOOD atat pentru calitatea lor, cat si pentru faptul ca totul se realizeaza in fabrica lor. Am intalnit o echipa pasionata de ceea ce fac iar acest lucru se reflecta in calitatea produselor."
Andrei - Brasov

Ce spun clientii nostri?

Restaurare monumente istorice

Restaurare monumente istorice

NOU! Oferim servicii profesionale de restaurare ale monumentelor istorice.
Inca de la inceputuri, compania a actionat ca un deschizator de drumuri, fiind printre primele din Sfantul Gheorghe ce producea mobilier si mai mult decat atat, restaura mobilier invechit.
Asadar, fiind intotdeauna preocupati de protejare si prezervare, ne-am diversificat serviciile catre restaurarea monumentelor istorice. In acest sens, avem personal calificat ce poate raspunde cu promptitudine oricarei noi provocari.

Mai mult

 Unde ne gasesti?