Ferestre lemn stratificat

IBAWOOD este specializata in prelucrarea lemnului natural si masiv, confectionand usi si ferestre din lemn natural de cea mai buna calitate.
Fiind creatii autentice si solide, atat usile, cat si ferestrele sunt unele dintre cele mai apreciate produse de catre clientii nostri.

Ferestre lemn stratificat - termopan - 92mm

Ferestrele din lemn stratificat de tip termopan, cu o grosime de 92mm, reprezinta o tendinta actuala pe piata romaneasca. Rigla ferestrei are o grosime de 92mm si este alcatuita din 4 lamele de lemn. Straturile din mijloc sunt îmbinate în lungime, iar cele exteriore sunt dintr-o singură bucată.

Ferestrele din lemn stratificat de 92mm, realizate de Ibawood, utilizeaza geam termoizolant cu sticla 4LOWE+18+F4+20+4 LOWE+ARGON.

Avantajele usilor si ferestrelor din lemn natural:

  • foarte bune izolatoare termic
  • usor de vopsit
  • aspect mult mai bun decat in cazul usilor si ferestrelor de tip termopan, etc.

Inca de la inceputuri, lemnul masiv a fost prelucrat in diferite forme pentru a construi case, edificii sau pentru orice alt tip de constructii. Chiar si astazi, in pofida imbunatatirii considerabile a tehnologiei de construire, multi dintre noi preferam usile si ferestrele din lemn natural datorita aspectului mult mai potrivit pentru anumite tipuri de arhitectura. Lemnul masiv este usor de prelucrat, foarte rezistent, dovedindu-se extrem de potrivit pentru confectionarea de usi si ferestre.

The IBAWOOD process

We earn our reputation during time because of our high quality and custom made products.
We were able to accomplishe all this things because since from the wood logs and to the final product, everything is fully manufactured in our factory.

See our entire process belowCum se fabrica

Alegere busteni

Alegem bustenii potriviti pentru proiectul ce urmeaza a fi realizat.

Debitare lemn

Debitam lemnul utilizand tehnologie moderna, obtinand astfel eficienta maxima.

Uscare lemn

Uscam lemnul in spatii special destinate acestei operatiuni.

Prelucrare lemn

Avand o experienta notabila in reconditionarea mobilierului vechi, prelucram lemnul cu meticulozitate si precizie.

Produs final

Produsul final este evaluat din punct de vedere al calitatii si pregatit pentru livrare.

Testimonials

about IBAWOOD

Andrei - Brasov

"Recomand produsele IBAWOOD atat pentru calitatea lor, cat si pentru faptul ca totul se realizeaza in fabrica lor. Am intalnit o echipa pasionata de ceea ce fac iar acest lucru se reflecta in calitatea produselor."
Andrei - Brasov

Read all testimonials

Historical monuments restoration

Restaurare monumente istorice

NEW! We offer professional historical monuments restoration services.
Even from the beginning, our company was a trailblazer, beeing one of the first companies producing furniture, and even more, providing restoration of old furniture services.
Considering all of this facts and beeing always concerned about protecting and preserving, we diversify our services to historical monuments restoration. We have the expertise that we need in order to embrace any new challege regarding historical monuments restoration.

More

 Location